Kemarin ku pergi ke rumah paman,bersama dengan kakak ku.
ku naik sepeda gonceng di blankang sepeda kakak ku yang baru
.TOLONG YA.

2
maksudnya apa ya? di trjemah ke bahasa daerah ? klau iya daerah apa?
iya.bahasa jawa halus
ohhh, iya soalnya aku ngerti bahasa daerah, tapi bukan jawa :)

Jawabanmu

2014-05-01T22:29:13+07:00
Wingi, kula tindak menyang omaeh Pamanku, bareng karo adikku. Kula nitih sepedha gonceng nang mburi sepedha kakangku sing anyar
2014-05-01T22:31:12+07:00
Kalawau kulo tindhak dhateng griya nipun Pakdhe tansah simbak.
Kulo nitih sepedha lan barengan sepedha si mbak sing tasik anyar.