Jawabanmu

2014-05-01T12:22:16+07:00
Wiwit iku ghaluh duwe gaweyan anyar. mbuh teka kapan ing gaweyan iku bisa gawe uripeĀ  ghaluh tambah kecukupan. saliyanne bisa bayar utang. uga wis bisa nandur pari manehn lanne padi serpa.
KALAU YANG "MANEH LANNE PADI SERPA " BAGIAN ITU NGGAK KELIHATAN. kalau yang kelihatan :)
jelas asal di klik gambarnya............
2014-05-01T16:50:12+07:00
Wiwit iku dhaluh duwe gaweyan anyar. mbuh teka kanwan ning gaweyan iku bisa gawe uripe pandhaluh tambah kecukupan, saliyanne bisa nyaur utang, uga wis bisa nandur pari
SELANJUTNYA NGGAK KELIHATAN