Jawabanmu

2014-05-01T08:36:14+07:00

Ini adalah Jawaban Tersertifikasi

×
Jawaban tersertifikasi mengandung isi yang handal, dapat dipercaya, dan direkomendasikan secara seksama oleh tim yang ekspert di bidangnya. Brainly memiliki jutaan jawaban dengan kualitas tinggi, semuanya dimoderasi oleh komunitas yang dapat dipercaya, meski demikian jawaban tersertifikasi adalah yang terbaik dari yang terbaik.
Assalamualaikum Wr.Wb. Hai,apa béja,baik alus waé ton? Kuring sarta kulawarga kuring dina kaayaan cageur walafiat. Gampang mudahan béja anjeun ogé kawas éta.Naon di Bandung hujan terus sapanjang poé? Dibekasi ampir saban poé hujan lokadieunakeun. ton, bulan hareup pan udah mimitian libur sakola, naon manéh boga rencana liburan ka luar dayeuh?  Lamun henteu kuring hayangnganjang ka imah anjeun.Kuring hayang nempo éndahna keindahan dayeuh Bandung sarta berlibur babarengan anjeun Sakitu tiheula surat ti kuring engké jaga urang sambung deui.kuring tunggu balesan suratanjeun. Wassalamualaikum Wr.Wb.
2 3 2
2014-05-01T08:37:55+07:00
yth kpd: maya                                              1/5/2014
di garut

misalnya: " hey maya kumaha damang?allhamdulilah abi mah damang
kumaha sakolana rengking teu?abi mah rengking alhamdulilah.iraha ath sarah jeung sakulawarga ka bandung abi kangen .
tos heulanya,tong hilap suratna bls!


semoga membantu ^_^
1 3 1