Tolong ya, ada yang tau gak not nya lagu manuk dadali dari jawa barat

1
Lirik Lagu Manuk Dadali – Lagu Daerah Jawa Barat

Mesat ngapung luhur jauh di awang-awang
Meberkeun jangjangna bangun taya karingrang
Kukuna ranggoas reujeung pamatukna ngeluk
Ngapak mega bari hiberna tarik nyuruwuk

Saha anu bisa nyusul kana tandangna
Tandang jeung pertentang taya bandingannana
Dipikagimir dipikaserab ku sasama
Taya karempan kasieun leber wawanenna
Reff:
Manuk dadali manuk panggagahna
Perlambang sakti Indonesia Jaya
Manuk dadali pangkakoncarana
Resep ngahiji rukun sakabehna

Hirup sauyunan tara pahiri-hiri
Silih pikanyaah teu inggis bela pati
Manuk dadali ngandung siloka sinatria
Keur sakumna Bangsa di Nagara Indonesia

Ini adalah versi not angka dari lagu Manuk dadali, untuk versi not baloknya ada di sini.SEMOGA MEMBANTU :)
makasih ya
ya sama-sama :)

Jawabanmu

2014-04-30T19:34:48+07:00