Jawabanmu

2014-04-29T22:04:13+07:00
Ir. Soekarno : mrokalmirake kemerdekaan Indonesia
KH. Dewantara : madekake sekolah kanggo rakyat pribumi jaman penjajahan seng di jenengake sekolah taman siswa
RA Kartini : merjuangke hak hak uwong wadon jaman penjajahan supoyo derajate bisa pada karo uwong lanang
Pangeran diponegoro : merjuang ngelawan penjajah landa ing indonesia ing wilayah pacitan lan sekitare seng dikenal karo perang sabil utawa perang diponegoro