Jawabanmu

2014-04-29T12:44:58+07:00
1. ing ngarso sun tulodo 2. tut wuri handayani 3.ing madyo mbangun karso
11 3 11
2014-04-29T13:13:30+07:00
Ing ngarso sun tulodo * tut wuri handayani * ing madyo bangun karso
8 4 8