Jawabanmu

2014-04-29T14:29:59+07:00
Daklakokno wiwit isuk, nganti dak rewangi weteng luwe ora dakrasake.dakmirengake kabeh dawuhe bapak/ibu guru, nganti teko omah dakbaleni terus nganti aku ngerti.