Tolong bantu pr saya:

Gaweo ukara nganggo tembung-tembung saroja ing ngisor iki!
a.lega lila
b.kondhang kaloka
Wangsulane:.........................................................................................................................................

Terima kasih


2

Jawabanmu

2014-01-23T14:28:09+07:00
A) Rama atine lega lila amarga ibune selamet teko kecelakaan motor
b) Rima kondhang kaloka amarga onok ulo nang njero omahe
2 5 2
2014-01-23T15:57:47+07:00
Amalia lega lila amarga nilai ulangane matematikane bijine apik.
Adrian kondhang kaloka amarga ana ula ing ngarep omahe .
4 3 4