Jawabanmu

Jawaban paling cerdas!
2014-05-17T20:52:04+07:00
Riski , ari , lan yudi lagi jagongan.
riski : ri , kue wis durung ?
ari : wes opo ?
riski : koe wes garap tugas?
ari : durung.
yudi :aku lah yo durung e..
riski : piye nek sesuk garap bareng-bareng..
ujug ujug budi teko
budi : woy , ono opo e..
ari : iki lho ameh garap tugas
budi : tugas sing endi?
yudi : tugas basa jawa kon gawe dialog..
budi : ooo.. aku melu a.. entuk pora?
riski : ayo' a.. sesuk yo..
budi : yo jam piro ?
riski : piye nek jam 10 ?
ari , yudi , lan budi : oke..
banjur kabeh padha mulih


maaf kalau salah :)

2 5 2