Jawabanmu

2014-04-26T15:11:47+07:00
KAĖNDAHAN ALAMCahaya panonpoėNyaangan kana atiHiliwirna anginMawa tiis kana atiTatangkalan tinggarupayNambah ėndahna alamLemah cai negeri nu can ku polusiAlam ėndah nu merenahUlah nepi ka punahKu urang kudu dipustiSupaya tetep asri lestari
6 3 6
2014-04-26T15:19:06+07:00