Jawabanmu

2014-04-26T10:35:27+07:00
1.Bapak tuku wedhi karo semen
2.pembangunan iku kanggo sopo?
3.Adikku ana loro
4.Aku tuku buku basa jawa
5.Maca aksara basa jawa iku iwu
2014-04-26T11:05:14+07:00
1  bapak tuku wedhi karo semen
2  pembangunan iku kanggo sopo
3  adhik ku 2 jumlahe / ben gampang  (adhiku jumlahe 2)
4  aku tuku buku basa jawa
5  maca basa jawa kui angel

dadekno jawban terbaik yo < D
okk

1 4 1