Jawabanmu

2014-04-25T18:50:30+07:00
Rina kuwi pancen bocah sing kenyeh lambene, senenge nggunem wong liya.
kamu orang jateng bukan?
bukan jatim..
saya tanya Oziego18
2014-04-25T18:53:04+07:00