Jawabanmu

2014-04-25T17:29:30+07:00
Bahan-bahan anu diperlukeun:
2 porsi sangu bodas
2 butir endog kotok, dikocok
Minyak goréng pikeun menumis
Samara sangu goréng (dihaluskan):
buah cabe beureum
3 siung bawang beureum
4 siung bawang bodas.

Samara sarta penyedap:
Garam secukupnya.
Penyedap rasa secukupnya.
Kecap amis secukupnya.
Bawang beureum goréng, taburan

Bahan Pelengkap:
Kerupuk
Irisan Timun / Acar
Irisan Tomat
Sambal tarasi

Cara Nyieun Sangu Goréng
Panaskan wajan, asupkeun endog anu geus dikocok, tunggu satengah asak saterusna asupkeun samara anu geus dihaluskan. Aduk nepi ka kaluar aromanya.
Asupkeun sangu bodas, garam, penyedap sarta kecap secukupnya. Aduk nepi ka kabéh tercampur sarta merata. Angkat
Sajikan di piring, lamun perlu tambahkan deui endog ceplok atawa endog dadar
Pikeun penyajiannya ulah poho kerupuk sarta irisan timun/acar kajeun leuwih ngeunah

semoga bermanfaat