Jawabanmu

2014-04-24T20:53:04+07:00
Yg kabeh ning sikil itu pitik kepidak..
yg satu coba liat pepak..
1 3 1
2014-04-24T22:56:16+07:00
Ngarep ireng , mburi ireng , tengah methentheng ? -> Wong mikul areng
kewan opo sirahe neng sikil mripate neng sikil irunge neng sikil kabeh neng sikil ? -> anak pitik kepidak
2 5 2