di susun

1. (1 ) di perpustakaan aya rupa rupa buku

(2) di sakola dian aya perpustakaan

(3) ari tempatna di gigiren kooperasi sekola


2. (1) dani ka sakolana sok leumpang

(2) sakola dani henteu jauh ti imahna

(3) mapay gang ambeh leuwih deukeut


3. (1) pangajianana di masjid hareupeun sakola

(2) unggal sore jaki sok di ajari ngaji

(3) ari anu ngawurukna pa ustad dede


4. (1) basa keur sasapedahan alun alun

(2) tuurna bared tisusud kana taneuh

(3) kamari irpan labuhtina sapedah


5. (1) pamere bibina ti kiaracondong

(2) ku popi dingaranan si mawat

(3) popi boga anak kucing lucu pisan

susun kl males ketik pake nomor kl rajin terserah yang penting jawab jangna males atu

1
1. 2 - 1 - 3
2. 1 - 2 - 3
3. 2 - 1 - 3
4. 3 - 1- 2
5. 3 -1 - 2

Jawabanmu

Jawaban paling cerdas!
2014-04-26T14:07:55+07:00
1. 2 - 1 - 3
2. 1 - 2 - 3
3. 2 - 1 - 3
4. 3 - 1- 2
5. 3 -1 - 2

maaf kalo salah :D
1 5 1