Jawabanmu

2016-10-30T16:12:00+07:00
1. Ngoko lugu
    Pak, aku njaluk dhuwit kanggo mbayar les basa inggris
2. Ngoko alus
    Pak, aku nyuwun yatra kanggo mbayar les basa inggirs
3. Krama lugu
    Pak (rama), kula nyuwun yatra kangge mbayar les basa inggris
4. Krama alus
    Pak (rama), kula nyuwun arta kagem mbayar les basa inggris


*Basa krama Bapak ing pepak basa jawa Rama
1 5 1