Jawabanmu

2014-05-08T10:20:34+07:00
Banjir

banjir tekamu ngagetake..
kadang bahaya kadang ora..
gawe kabeh padha was-was..
gawe kabeh padha rekasa..

nanging dene kue murka..
arusmu dheres banget..
gawe menugsa cilaka..
nganti kok terjang pantai selatan..


suwun :)

4 3 4