Jawabanmu

Jawaban paling cerdas!
2014-04-23T17:08:18+07:00
Pasien     : Dokter, kuring gering mata… unggal nginum kopi pasti kumat.
Dokter     : Ah euweuh hubunganna ngopi jeung gering mata
Pasien     : Ih Dokter, tempo ieu mata mani beureum!

Dokter     : Eh enya…. Beureum pisan siga urut ditonjok…
Kabeneran di meja dokter aya kopi sagelas
Dokter     : Cikan praktekeun kumaha nginum kopi teh !
Pasien ngagoak tarik .. tapi tetep nginum kopi dokter nepika beak… saat jeung hampas-hampasna.
Dokter     : Teundeun heula sendokna ulah diantepkeun na gelas, pantesan nyeri mata kacolok ieu mah!!!
6 4 6