Jawabanmu

2014-06-15T08:42:30+07:00
Tangane mbak ani nggendewa pinenthang
alise mbak yuni nanggal sapisan
idepe mbak nanik ndamar kanginan
rambute mbak ani ngadhan adhan
pipine mbak dini nduren sajuring