Jawabanmu

2014-04-22T09:00:09+07:00
Secuil Rasa

Aku iki manungsa kang kaya dewi sinta
nduweni rasa tresna marag arjuna..

Nanging !!
Rasa iki mung bisa kapendem ing njero ati
mung bisa nyawang arjunaku ing njero mimpi
Gusti !!
kula pengen secuil rasa iki bisa dadi tresna kang abadi
Gusti !!
kula nyuwun, ora mung ngalor ngidul rasane ati iki

apa mung sakejap mata rasa iki?
oraa ! rasa iki kasumber saka ati
rasa iki tulus saurip semati
makasih...
Pitutur puisi kanca

Maya ireng digawa pepeteng
Selehake irungnya remorse
Pancen, ana Getun kanggo kanca
Kowe ora bakal nemokake jawaban

Maya wis ilang, njupuk eseman a Pelangi
Nggawa cahya saka begja
Pancen, iku durung metu saka remorse teka
Usahalah inviter begja

Banjur mbusak iku irungnya Getun
Teka bebarengan, maju madhep udan
Payungilah langkah karo kapercayan
Lan nemokake a Pelangi saka impen
makasih ya, membantu sekali.
ia sama"
2014-04-22T11:12:42+07:00
SEKAR WUS SUMAWUR
dening Hamdani M W

sekar wus sumawur
sauruting lurung-lurung
kang donga keduwung
ngumandhang angan-angan
rumesep ing gegodhongan
ngrenggani wengi sampurna
angin tumiyup jemjem
lan kumerser pucuk-pucuk cemara
bagus sekali, terima kasih..
iya sama-sama ^^