Jawabanmu

2014-04-22T17:01:14+07:00
Manungsa tinitah dening kang kwasa apa kang kadha wuhake kudu tansah den enut. nindhakake kanthi ikhlas lega waningati endikang apik tansah kaudi nolak apa kang bisa dadi memala gondhelana angger anggering agama moga membantu :-)