Tolong jadikan bahasa krama alus(jawa tengah)
1.Mudik lebaran isih dadi tradisi
2.Sawise nganakake sholat idul fitri banjur padha silahturahmi
3.Para siswa kudu ngulinakake maca
4.bapak bali saka jakarta saperlu arep lebaran ing purworejo
5.ibu darminten lara mata nganti dioperasi ing RSUD Magelang
6.pak rofiq arep methuk anake ing sd jenar
7.karyawan pt.tega makmur padha studitur menyang museum tosan aji
8.simbah mlaku mlaku dikancani putune
9.ayo padha sinau sing mempeng supaya kasil
10.dheweke katon susah amarga ora munggah kelas



itu bahasa jawa ngoko diganti jadi bahasa jawa krama alus ya

1

Jawabanmu

2014-04-20T17:38:56+07:00

Ini adalah Jawaban Tersertifikasi

×
Jawaban tersertifikasi mengandung isi yang handal, dapat dipercaya, dan direkomendasikan secara seksama oleh tim yang ekspert di bidangnya. Brainly memiliki jutaan jawaban dengan kualitas tinggi, semuanya dimoderasi oleh komunitas yang dapat dipercaya, meski demikian jawaban tersertifikasi adalah yang terbaik dari yang terbaik.
1.Mudik lebaran taksih dados tradisi 
2.Sawise ngatenaken sholat idul fitri lajeng sami silahturahmi 
3.Para siswa kedah ngulintenaken maos 
4.bapak kondur saking jakarta saperlu badhe lebaran ing purworejo 
5.ibu darminten gerah soca ngantos dioperasi ing RSUD Magelang 
6.pak rofiq badhe methuk putranipun ing sd jenar 
7.karyawan pt.tega makmur sami studitur datheng museum tosanaos 
8.simbah tindak tindak dipunrencangi wayahanipun 
9.ayo sami gegulang ingkang ngungkuk supados kasil 
10.dheweke ketingal sungkawa amargi mboten minggah kewelas 
2 5 2