Jawabanmu

Jawaban paling cerdas!
2014-04-20T15:56:19+07:00
Bapak pocung kaya pulpen duwe jarum Bapak Pocung dudu watu dudu gunung
1 5 1
2014-04-20T21:43:59+07:00


judul " sepur"

bapak pocung.
renteng renteng koyo kalung.
dowo koyo ulo.
pencoanmu wesi miring.
sing disobo.
si pucung mung turut kutha.