Jawabanmu

2014-04-20T12:57:13+07:00
Paragraf Eksposisi nduweni teges paragraf sing isine ide, pendapat, buah pikiran, informasi, utawa pengetahuan sing ditulis tujuane kanggo memperluas wawasan sing maca. Isine paragraf eksposisi yaiku kanggo njlentrehake hal marang sing maca lan ora maksa sing maca supaya percaya utawa mengikuti isi saka karangan mau.



*Kalau tidak salah*
6 2 6
paragraf eksposisi yaiku wacana kang mbeberake anane analisis proses kanthi cara narasi sahingga pamaos entuk pengetahuan,.
2014-04-20T12:59:08+07:00
Wacana salah siji jinis pembangunan ing nulis saka paragraf endi isi ditulis karo Yahoo kanggo nerangake utawa menehi raos gaya nulis punika ringkes, accurate, lan ngalangi.
1 1 1