Jawabanmu

2014-04-21T10:58:31+07:00
Assalamualaikum wr.wb
poe ieu kita berkumpul deui di dieu dalam acara ngaperingateun hari jadina kota bandung ka 373. kita di bandung ieu teu karasanya geus 373 umurna sakieu.
sholawat jeung salam teu lupa di curahkeun ka nabi besar muhammad saw.
kita didieu kudu ngucapkeun ka allah sabab kana rahmat jeung hidayahna kita bisa kumpul dalam keadaan sehat walafiat buat ngarayakeun hari jadina kota bandung tercinta ieu
3 4 3