Jawabanmu

2014-04-20T10:59:19+07:00
Dina punika sekolah kula ngadaaken pangetan dinten kartini. dinten kartini dipunadaaken saben tanggal 21 april. sekolah kula ngadakaken lomba busana adat kartini. sedoyo siswa ketingal ayu lan bagus nalika ngagem kebaya kaliayan beskap. mboten kesupen ibu guru kaliyan bapak guru njeh nggadem busana sami. dini niki para siswa bungah sedoyo amargi sekolahipun ngadaaken pangetan dinten kartini.
1 1 1