Jawabanmu

2014-04-20T09:50:47+07:00

Ini adalah Jawaban Tersertifikasi

×
Jawaban tersertifikasi mengandung isi yang handal, dapat dipercaya, dan direkomendasikan secara seksama oleh tim yang ekspert di bidangnya. Brainly memiliki jutaan jawaban dengan kualitas tinggi, semuanya dimoderasi oleh komunitas yang dapat dipercaya, meski demikian jawaban tersertifikasi adalah yang terbaik dari yang terbaik.
Assalamu’alaikum, Wr. Wb
Dipun tepangaken nama kawula DIAN KUMAYA DEWI. Nama kawula nggadahi artos ingkang sae, inggih punika Dian artosipun kesempurnaan, Kumaya artosipun berkah saking Allah SWT. dalah Dewi artosipun keberuntungan (rejeki). Sahingga artosipun nama kawula punika anak ingkang miyos sempurna saking gusti Allah SWT. dalah beto keberuntungan (rejeki). Kawula miyos ing Grobogan, 15 Januari  punika anak pambarep saking Bapa Sujono dalah Ibu Endang Purwaningsih. Kawula sakluarga manetep wonten Desa Banjarejo, Kecamatan Gabus, Kabupaten Grobogan. Kagayuhan kawula puniko saget dados guru ingkang sae (professional) dalah saget berguna kagem masyarakat. Alasan kawula mlebet wonten program studi PGSD meniko sampun diarahaken dalah bapa supoyo dados guru ingkang saget nerusaken profesinipun Bapa ugi kawula saget dadosaken putra – putri bangsa niki nggadahi kemampuan – kemampuan ingkang sae saking pituturipun utawi tingkah laku nipun. Motto hidup ingkang dados semangat kawulo punika pantang menyerah dalah terus berusaha dados tiyang ingkang sae.
Wassalamu’alaikum, Wr. Wb.
1 5 1
2014-04-20T11:22:39+07:00
Assalamualikum wr. wb
Sugeng enjing. nami kula dimas allaam .