Jawabanmu

2014-04-19T08:18:35+07:00
Ngadeg jejeg ing tepining rawa Suara endah angin krungu ana tainganku Mecah kasunyian desa tepi rawa angin kang sumilir ana ing anatarane godhong-godhong srenginge abang mbranang saka kulon katon nyenengake Nganti tibaning langit peteng
Angin ing kampungku sore iki Prau-prau nelayan setya nunggoni tekane diombang-ambingke ombak rawa prau nelayan nggolek iwak ing padhanging rembulan Praune katon katiup angin Nanging nelayan kuwi ora wedi amarga angin ombak dadi kancane saben dina
Petenge Wengi kang wis sepi nyeyet Mbulan katon mlaku saka ngetan ke ngulon Padhang mbulan madangi pelataran Lintang-lintang katon gumebyar kang ora  kapetung driji Madhangi Jagat kang uwis sepi
1 1 1
2014-04-19T08:24:32+07:00
Geguritan Bencana

Nalika Gusti Allah menehi tandha
We are ora sensitif dhewek
Nalika Gusti Allah menehi bebaya
Mulane kita uga indifferent
Kowe banjur skelter donya kelainan isi
gunung – Gunung buyar coals
Segara Cairan kuthah
Bumi goyang weteng
We berjuang – wonten lan moaning
Scrawled ing peteng warta jantung
Ora akeh sing weruh mahklukmu
Jebule padha isih tetep marang
Gusti Allah …
Nalika nyedhaki flickering lintang
Aku ora weruh
amarga aku ora sakti sing
Gusti Allah …
Nalika aku kneeled menghadapmu
kuberharap mungkasi nesu
amarga aku ora kuwat sing
Gusti Allah …
Aku kelingan cahya panjenengan tansah kula
ndhuwur lebu kenek kula
mangga menehi paling apik kanggo kula
Gusti Allah …
Ku-sung asmamu ndhisiki
sadurunge aku nutup Pendhaftaran mata
nguri kula dening sisih

contoh lain di google :)
1 1 1