Jawabanmu

2014-04-19T22:45:40+07:00

Ini adalah Jawaban Tersertifikasi

×
Jawaban tersertifikasi mengandung isi yang handal, dapat dipercaya, dan direkomendasikan secara seksama oleh tim yang ekspert di bidangnya. Brainly memiliki jutaan jawaban dengan kualitas tinggi, semuanya dimoderasi oleh komunitas yang dapat dipercaya, meski demikian jawaban tersertifikasi adalah yang terbaik dari yang terbaik.
SASAKALA SITU BAGENDIT Kacaritakeun di hiji desa anu leutik. Aya hiji awewe anu katelahna Nyi Nendita, manehna teh keur mondar-mandir di buruan lantaran bingungeun ku kakayaana anu sakitu lobana. Kumaha carana meakeun harta bandana anu sakitu lobana, padahal disagedengeun imahna loba tatanggana anu kalaparana, tapi manehna teu haying nyaho saeutik-eutik acan. BABAK II Di jalan, si Miemoda panggih jeung si Sungkarr, Nantri, jeung Vitrie keur arulin catur di pinggir jalan. Vitrie: A Miemoda! Sungkarr: Mod, rék kamana manéh? Miemoda: rék ulin wéh, néangan batur! Sungkarr: cenah Bapa manéh karék balik ti London euy! mawa oléh-oléh atuh? Miemoda: nya geus tangtu atuh! urang dipangmeulikeun sapatu buatan London asli………. Sungkarr: wah, pasti alus pisan atuh! Nantri: Miemoda mah bagja pisan nya boga kolot nu benghar! Miemoda : Nya geus tangtu atuh, iyéy……..! Nantri: mana atuh oléh-oléh kanggo Nantri? Miemoda: ah…, hilap! pami hoyong mah, tuh di bumi seueur jéngkol London. Sungkarr : aduh, hayang atuh urang, Mod! pasti pééd pisan meureunan nya?! Miemoda: tapi keur manéh mah sasiki baénya? Sungkarr : Ah, manéh mah dasar korét. Miemoda: Manéh tong loba-loba dahar jéngkol euy! bisi jéngkoleun!! Miemoda: nya geus atuh urang rek balik heula, nyiapkeun hadiah keur Nantri. Miemoda: Sungkarr kadieu heula, kumaha geus disalamkeun acan ka si Nantri teh? Sungkarr : beres atuh mod!!
2 4 2