Jawabanmu

2014-04-16T21:19:59+07:00
Kanggo matenake huruf sadurunge sing ora ana huruf vokale

5 3 5
2014-04-16T21:20:18+07:00
Unine ngen jelas(bicaranya agar jelas)
Maaf kalo salah,,
1 4 1