Jawabanmu

2014-04-16T20:48:58+07:00
Sinom :
1. Warna-warna lauk émpang [8-a]
2. aya nu sami jeung pingping [8-i]
3. pagulung patumpang-tumpang [8-a]
4. Ratna Rengganis ningali [8-i]
5. warnaning lauk cai [7-i]
6. lalawak pating suruwuk [8-u]
7. sepat patingk(ar)océpat [7-a (8-a)]
8. julung-julung ngajalingjing [8-a]
9. sisi balong balingbing sisi balungbang [12-a]
ngawor wooooo
pupuh itu lirik nya beda beda tapi dipatok sama guru wilangan dan guru lagu :)
udah di bantu malah gitu :v