Jawabanmu

2014-04-19T08:34:34+07:00
Ukara Sambawa yaitu kalimat yang mempunyai makna harapan (pengarep-arep), andaikata (saupama) dan walaupun (sanadyan).

Contoh :
Aja udan dhisik ya yen durung tekan ngomah. – pengarep-arep (harapan)
Yen payu ngono aku kepengin rabi – saupama (andaikata)

Ditambakna nyang ngendi-endi ya ora waras – sanadyan (walaupun)

Mas Joko tekaa saiki, aku wis kangen.
Diwenehana klambi apik ya ora tau dienggo.
5 2 5