Jawabanmu

2014-04-16T19:56:14+07:00
Ukara andharan (ukara citra) yaitu ukara kang ngandharake sawijining kedadeyan utawa prekara marang wong sing diajak guneman, bab sing digunem upamane: nyritakake bab-bab kang mentas, dirungu, diwaca, dideleng, rinasa, menehi wawasan, pitutur, nirokake gunem lan liya-liyane.
4 3 4
2014-04-16T19:56:50+07:00
Ukara andharan = kalimat berita
contoh :
aku lan ibu budhal nang pasar.
bapak nginum kopi.

7 3 7