Jawabanmu

2014-01-20T20:50:34+07:00
Dhandanggula

Jago kluruk rame kapyarsi
lawa kalong luru pandhelikanjrih kawanan ing semune
bang wetan sulakipun
mratandani yen bengun enjing
rembulan wus gumlewang
neng kulone gunung
ing padesan wiwit obah
lanang wadon pan samya anambut kardi
netepi kewajiban