Jawabanmu

Jawaban paling cerdas!
2014-04-15T16:00:02+07:00

Ini adalah Jawaban Tersertifikasi

×
Jawaban tersertifikasi mengandung isi yang handal, dapat dipercaya, dan direkomendasikan secara seksama oleh tim yang ekspert di bidangnya. Brainly memiliki jutaan jawaban dengan kualitas tinggi, semuanya dimoderasi oleh komunitas yang dapat dipercaya, meski demikian jawaban tersertifikasi adalah yang terbaik dari yang terbaik.
Andre : Sugeng sonten budhe , Mira wonten?
Budhe : oo.. Mirane lagi maem , ana apa ndre? ndengaren dolan mrene.
Andre : Niki badhe nyuwun tulung gambarke pesawat, tirose Mira pinter nggambar
Budhe : "Ra,, Mira , golek'i Andre iki".. (bengak bengok ngundang Mira)
Mira : Dalem , Budhe . nggih sekedap.

(Mira metu)

Mira : Piye ndre ? Ana apa?
Andre : Aku arep njaluk tulung gawekna gambar pesawat kanggo adiku
Mira : Oh iyo ndre, wis nggowo kertas gambare durung?
Andre : Durung Mir, sek tak tuku ing warung sebelah yo

(Ing Warung)

Andre : Tumbas.. tumbass
Om Basuki : Tumbas apa le?
Andre : Tumbas kertas gambar om.
Om Basuki : pira?
Andre : setunggal pinten om?
Om Basuki : 500 rupiah
Andre : nggih pun tumbas 2 om

(Andre banjur bali ana ing omahe Mira)

Andre : Iki Mir kertase 
Mira : O ha'a ndre , sek ya tak gambarke

-- Sekitar 10 menit Andre ngenteni, akhire gambar pesawate wis dadi --

Mira : Iki ndre gambare wis dadi 
Andre : maturnuwun banget yo Mir . Maape yen ngrepoti
Mira : iya, Orapopo Ndre. senajan menungsa iku luwih becik yen saling titulungan..

- Andre banjur bali ana omahe -
thanks ya kak membantu banget lho : )
samasama ;;)