Jawabanmu

2014-04-15T10:36:23+07:00
Lingkungan pundi kita manggon. lingkungan resik, ayu lan nyaman punika kepinginan kabeh wong. yen kita rusaking lingkungan, lingkungan bakal numpes kita. banjur saka wiwitan lingkungan saiki lan ora ngurus lingkungan reget dening kita tumindak