Jawabanmu

2014-04-14T20:46:33+07:00
Desaku ketok adem lan ijo,amargi okeh tanduran lan wargane do sergep resik2.mulane neng desaku di dadikne desa linhkungan sehat.
2 2 2
bza yg agak panjang apa engga??,,soalnya itu baru 1 alinea