Jawabanmu

2013-12-06T20:42:47+07:00
Artinya =sombong dengan harta orang lain
nyaeta= jalma nu sok nyaritakeun yen manehna turunan menak baheula ,sanajan ayeuna hirupna taya kaboga
2013-12-06T20:42:47+07:00