Jawabanmu

Jawaban paling cerdas!
2014-04-13T21:08:54+07:00

Ini adalah Jawaban Tersertifikasi

×
Jawaban tersertifikasi mengandung isi yang handal, dapat dipercaya, dan direkomendasikan secara seksama oleh tim yang ekspert di bidangnya. Brainly memiliki jutaan jawaban dengan kualitas tinggi, semuanya dimoderasi oleh komunitas yang dapat dipercaya, meski demikian jawaban tersertifikasi adalah yang terbaik dari yang terbaik.
Jakarta Desember 3, 2014
Pendhaftaran ngisini Vera
ing Lapangan

Haaai ... carane sing iku arep ing lapangan , mugia oke uga Ver. Aku pancene kangen sliramu ngerti, iku wis taun kita ketemu ga . How are kulawargané ing Medan ? Bisa kabeh nggoleki uga . Aku uga pengin ndeleng sampeyan kantun Ina mbok , mbok arep mangan pangan , sampeyan ngerti tauco meriam Ver ... Yum ... Yum Yum .. heheheheheh , prinsipe juara Ina masak mbok deh . Aja lali ngomong hello kanggo mama yeah Pendhaftaran bab .
Ver ... iku katon kaya tengah sasi iki aku duwe bisnis lapangan , supaya sampeyan bisa mandheg kanggo ndeleng lan mbok ngerasain Tauco conch . Nanging tanggal pas aku isih ora ngerti . Ntar supaya ana aku mung supaya kowe gawe jadwal maneh. Kita ketemu uga , supaya akeh sing arep marang kowé, Aku . Ntar sampeyan ora kudu anter jemput kanggo bandara amarga Pendhaftaran kantor ing lapangan wis ngurus kabeh . Sanalika aku dicenthang ing Hotel aku langsung telephone sampeyan.
Dadi ... aku bakal ndeleng sampeyan ing lapangan uga, sumangga ngurus saka dhewe lan isin lan ambungan kanggo kulawarga kabèh ing Medan .

Novita


semoga membantu :)
2014-04-13T21:09:29+07:00

Ini adalah Jawaban Tersertifikasi

×
Jawaban tersertifikasi mengandung isi yang handal, dapat dipercaya, dan direkomendasikan secara seksama oleh tim yang ekspert di bidangnya. Brainly memiliki jutaan jawaban dengan kualitas tinggi, semuanya dimoderasi oleh komunitas yang dapat dipercaya, meski demikian jawaban tersertifikasi adalah yang terbaik dari yang terbaik.
Mugi Katur
Ingkang Kinabekten Shafira
Ing Yogyakarta

Assalamualaikum Wr.Wb

Ingkang sareng kaliyan serat punika, kula pun wayah ngaturi pirsa bilih awit saking berkah pangestunipun bapak, kulawarga ing Semarang pinaringan kasarasan miwah kawilujengan Mugi-Mugi bapak lan Kulawarga ing Yogyakarta semantena ugi. Kajawi saking punika, keparengan matur bilih Bab Semesteran I ajeng dianakake Minggu kapindo wulan Desember 2010 lan mbayarake biaya gotong-royong kangge sekolahan yaiku Rp. 125.000,00 biaya gotong-royong wau ajeng dibayarake tanggal 30 November 2010. Mugi-Mugi kula saget nggarap Bab Semesteran I lan kula ajeng ngatosake doa restu kaleh bapak lan sak kaluwarga supoyo kula saget nggarap lan kula bisa ngasto nilai apik.

Wasana cekap semanten rumiyin atur kula nyuwun pangapunten sedaya sembah sungkem saking kula ing Semarang


Wassalamualaikum Wr.Wb

Sungkem Kula,


(Dinda Fitri)
1 3 1