Jawabanmu

2014-04-14T09:50:35+07:00
Lingkungan iku kombinasi saka kahanan fisik sing nyakup kahanan sumber daya alam kayata lemah, banyu, solar energi, mineral, lan flora lan fauna sing tuwuh ing tanah lan ing segara, karo institusi sing kalebu nitahaken manungsa-kaya pancasan saka carane nggunakake lingkungan fisik. Lingkungan dumadi saka abiotic lan biotic komponen. Abiotic komponen kabeh inanimate kayata lemah, udhara, banyu, iklim, asor, cahya, swara. Nalika komponen biotic kabeh iku sing ndadekake kaya-kaya duwe nyawa kayata tetanduran, kéwan, manungsa lan mikro- organisme (virus lan bakteri). Pangkajian lingkungan iku sawijining èlmu lingkungan utawa ékologi. Environmental Science punika cabang saka biologi.
3 3 3