Jawabanmu

2014-04-13T18:37:12+07:00
Dipersilahkan kalo gag salah :)
ada 4,di alungkeun , babetkeun,dibalangkeun,sama di penta?,yang mana ya ?
2014-04-13T18:38:44+07:00
Diminta. diharapkan , maaf kalo salah :D
ada 4,di alungkeun , babetkeun,dibalangkeun,sama di penta?,yang mana ya ?
di penta. Kalo dialungkeun dilempar, dibabetkeun di lempar juga, di balangkeun di banting