Jawabanmu

2014-06-10T14:00:42+07:00
~Preinan Wis Teko~
Sekolah,sekolah,sekolah
Saben dina mikirne sekolah
Sesok isuk mulai ulangan
Sinau mempeng nganti lali mangan
Ulangan wis buyar
Bebanku wis ambyar
Saiki wayahe preinan
Senenge aku marang preinan

Semoga Membantu.
Kalo jelek maaf ya,soalnya mikir singkat aja...