Jawabanmu

2016-11-12T16:19:23+07:00

1. Nénéng henteu uninga yén Abdul téh tos nikah.

2. Lolobana urang Sunda nyicingan hiji wewengkon di Indonesia, nyaéta Jawa Barat.

3. Ucup teu eureun-eureun digawé ti poé kamari nepi ka ayeuna.

4. Ujang tara diajar, balukarna manéhna teu naék kelas.

5. Udin nyeuri beuteung lantaran can dahar nanaon ti isuk.