Jawabanmu

2014-04-11T20:45:17+07:00
Jawa barat nyaeta hiji propinsi di Indonesia . Indung dayeuh na aya di Dayeuh Bandung. Hal mekar Sajarah nembongkeun yen Propinsi Jawa Kulon mangrupa Propinsi anu kahiji dijieun di wilayah Indonesia (staatblad Nomer : 378). Propinsi Jawa Kulon dijieun dumasar UU No.11 Warsih 1950,ngeunaan Pembentukan Propinsi Jawa Kulon. Jawa Kulon mangrupa propinsi kalawan jumlah nu nyicingan terbanyak di Indonesia.