Jawabanmu

2014-04-10T21:16:38+07:00
1. pangasahkeun peso ambeh seukeut 2.panggantungkeun baju kana paku 3.Piceun runtah ka jarian 4.Pangmawakeun kopi kana gelas 5.pangmeulikeun buku ka warung