Jawabanmu

2014-04-09T19:46:22+07:00

Ini adalah Jawaban Tersertifikasi

×
Jawaban tersertifikasi mengandung isi yang handal, dapat dipercaya, dan direkomendasikan secara seksama oleh tim yang ekspert di bidangnya. Brainly memiliki jutaan jawaban dengan kualitas tinggi, semuanya dimoderasi oleh komunitas yang dapat dipercaya, meski demikian jawaban tersertifikasi adalah yang terbaik dari yang terbaik.
Mugi Katur
Ingkang Kinabekten Slamet Saputra
Ing Yogyakarta

Assalamualaikum Wr.Wb

Ingkang sareng kaliyan serat punika, kula pun wayah ngaturi pirsa bilih awit saking berkah pangestunipun bapak, kulawarga ing Semarang pinaringan kasarasan miwah kawilujengan Mugi-Mugi bapak lan Kulawarga ing Yogyakarta semantena ugi. Kajawi saking punika, keparengan matur bilih Bab Semesteran I ajeng dianakake Minggu kapindo wulan Desember 2010 lan mbayarake biaya gotong-royong kangge sekolahan yaiku Rp. 125.000,00 biaya gotong-royong wau ajeng dibayarake tanggal 30 November 2010. Mugi-Mugi kula saget nggarap Bab Semesteran I lan kula ajeng ngatosake doa restu kaleh bapak lan sak kaluwarga supoyo kula saget nggarap lan kula bisa ngasto nilai apik.

Wasana cekap semanten rumiyin atur kula nyuwun pangapunten sedaya sembah sungkem saking kula ing Semarang

Matur Nuwun,

Wassalamualaikum Wr.Wb

Sungkem Kula,


(monalisa lili)




semoga membantu

jadikan yang terbaikk yaa :)
2014-04-09T21:00:23+07:00
Kanggo kancaku, Nada
ing Gresik

Assalammualaikum, Nada
Piye kabarmu? Aku apik-apik wae... wes suwe kene ora ketemu maneh,, aku kangen karo kowe,,
Opo rencanamu ing liburan taun iki? yen aku arep menyang Candi Borobudur. Wes suwe aq ora mrono maneh,

Smpe kene wae yo Nada, ojo lali bales suratku, yen ora mbok bales, kowe gak bakalan maneh tak kirirmi surat,,,

RIZKA
KALO AKU PAKE BAHASA NGOKO SOALNYA ANTAR TEMAN