Wacan ing ngandhap menika kaseratna mawi huruf jawi!

saiki jaman sangsaya tambah maju, salah sijine ana ing babagan teknologi, yaiku teknologi komonikasi. jenise teknologi komunikasi kaya ta telepon, utawa handpone, saliyane kuwi, uga ana yaiku internet.

Pliis bantu ya!!!!!!!!!!

1

Jawabanmu

2014-04-09T18:04:08+07:00
Bisa pake b.ina ga? siapa tau saya bisa bantu

itu tu disuruh pakai aksara jewa gitu