Jawabanmu

2014-04-09T09:47:15+07:00
Assalamu'alaikum wr wb
saking ibu:kangge anakku (namanya)
nduk anakku kw iki iso mulih simbahmu lagi loro iki dheweke pengen ketemu karo kowe.Cepet mulih ya.
waalaikum salam wr wb
2014-04-09T10:33:20+07:00
Assalamu'alaikum wr. wb.
Saking : Biyung
Kangge : Kang mas
cong, cepet mulih amarga simbah lagi gerah