Jawabanmu

2014-04-10T13:32:35+07:00
Assalamualaikum wr. wb
poe ieu kita berkumpul didieu untuk ngabahas tentang kabudayaan indonesia salah hijina kabudayaan jawa barat. conto kabudayaan di jawa barat teh rupa rupa aya wayang, tari - tarian.
sholawat jeung salam tetep tercurah ku nabi besar muhammad saw. semoga kita didieu diberi panjang umur, kesehatan . juga rahmat jeung nikmatna nu dibere ku kita nikmat iman, nikmat sehat, jaung nikmat panjang umur.
ngomongkeun tentang kabudayaan jawa barat aya loba macemna conto
hiji ayawayang, wayang nu di jawa barat eta wayang golek
kadua aya tari tarianna, tarian nu aya di jawa barat contona : tari merak tari topeng cirebon

2 3 2