Jawabanmu

2014-04-07T20:55:10+07:00
Sabab lamun golput pasti ngarugikeun sadayana masyarakat indonesia
2014-04-07T20:58:25+07:00
Kumargi upami golput mah bakal ngarugikeun wargi indonesia kalebet nagarana